Президентът на Франция Еманюел Макрон предупреди в понеделник, че съществува реален риск

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон предупреди в понеделник, че съществува реален риск
Коментари Харесай

Макрон предупреди, че във Франция има риск от гражданска война

Президентът на Франция Еманюел Макрон предупреди в понеделник, че съществува действителен риск от революция в страната след предварителните парламентарни избори на 30 юни и 7 юли.

В изявление за подкаст президентът изясни, че това би могло да се случи, в случай че бъде излъчено съдружно държавно управление отпред с крайната десница и левия фронт.

Социологическите сондажи дават доста преимущество на крайнодясната партия „ Национален общ брой “ на Марин льо Пен, следвана от лявата коалиция „ Нов национален фронт “. Центристкият блок към партията на президента Макрон „ Ренесанс “ е на трето място.

Крайната десница разделя и ще докара до революция, тъй като опълчва хора с друга вяра и друг генезис, заявява Макрон, който бе неодобрен от политическите си съперници, че се меси в акцията, когато по закон би трябвало да бъде безпристрастен като поръчител на институционалността.

Макрон стигна още по-далеч в предизборната си изразителност, потвърждавайки, че „ Непокорна Франция “ – водещата партия в обединението „ Нов национален фронт “ – въвлича хора в отцепничество, което може да повлияе на изборните резултати, само че и също по този начин да възпламени революция, съобщава 20minutos.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР